ناصر برزی
مهرماه ۱۳۵۲ در شهر محمودآباد استان آذربایجان غربی متولد شد وی از چهارده سالگی با شنیدن صدای تمبک استاد ناصر فرهنگ فر به این ساز علاقه مند شده و با وجود کمبود امکانات در آن دوره، بصورت خودآموز به فراگیری این هنر پرداخت. ایشان در سال 1373 کارگاه تارسازی خود را همراه برادرش در غرب تهران راه اندازی کرد و همزمان برای شناخت بیشتر این ساز، نواختن تار را نزد آقای رضا موسوی زاده و داریوش پیرنیاکان فراگرفت. از استاد میرجلالی درس ها فراوان گرفت و از راهنمایی های استاد لطفی و همچنین اساتید محمود فرهمند ، یوسف پوریا و رامین جزایری بهره گرفت. استاد ناصر برزی هم اکنون بازرس علی البدل کانون سازندگان ساز در خانه موسیقی میباشد.
افشین ایمانی کیا
ایشان متولد1356 دارای فوق دیپلم ریاضی از دانشگاه امیرکبیر و هم اکنون دانشجوی موسیقی دانشگاه علمی کاربردی است. کار با چوب و هنر معرق کاری را زیرنظر مرحوم نادرنصیری تجربه کردوسپس تار وسه تارسازی را ازحبیبان فرا گرفت و تا امروز مشغول کسب تجربه ویادگیری از اساتید و تحقیقات شخصی است. وی درسال 1392 درنمایشگاه بین المللی ساز و در سال 1396 نیز در نمایشگاه صنایع دستی میلان ایتالیا شرکت کرد.
علیرضا حبیبیان
متولد 1361 دارای تحصیلات در مقطع لیسانس ریاضی و رئیس انجمن موسیقی رباط کریم است.ساز گری را به صورت جدی از سال 1380 آغاز کرد و در این مسیر از محضر هنرمندانی همچون رامین جزایری و رضا ژاله بهره مند شد.در سال 1392 نمایشگاهی در محل دائمی نمایشکاه های بین المللی تحت عنوان سازسازی برگزار شد که وی نیز در آن حضور داشت.هم اکنون کارگاهی مجهز داشته و به ساخت تخصصی ساز هایی چون تار و سه تار مشغول است.
مصطفی قادرپناه
مصطفی قادرپناه به تاریخ اول فروردین1352درشهرزیبای اصفهان چشم به جهان گشود در دوران جوانی صدای ساز استاد شهناز و فرهنگ شریف او را با موسیقی این سرزمین آشنا کرد.علاقه او به صدای پر رمز و راز تار باعث شد که به ساختن این ساز روی آورد و از راهنمایی های اساتیدی چون استاد جلیل شهناز و آقا گلی اصفهانی و سعید رضوانی بهره مند شود.ایشان مدتی نیز به ساخت سنتور روی آورد و از نظرات شادروان استاد فرامرز پایور و مسعود رضایی نژاد بهره مند گردید ایشان هم اکنون در شهر اصفهان مشغول ساخت تار و تحقیق بر روی صدای این ساز میباشد .
مهراب اشرفی
متولد 1343 شهرستان کنگاور در سال 1368 با کارگاه سازسازی عمویش یدالله اشرفی آشنا شد و شروع به شاگردی او کرد.ساز های سه تار،سنتور، تار و تنبور در کارگاه ایشان تولید می شد و اشرفی در ابتدا سه تار و بعد ساز تنبور را برای ساخت شروع کرد.وی در طول دوران فعالیت خود با هنرمندانی چون سید خلیل عالی نژاد آشنا شد و از ایشان برای ساخت تنبور بسیار آموخت. وی هم اکنون در حال ساخت تنبور کاسه ای و ترکه ای در مارلیک ملارد است.
مهران رضایی پور
مهران رضایی پور سازنده ی تار و سه تار متولد 1356 از سال 1380 سازگری را شروع کرده اند و زیر نظر اساتیدی چون ابولقاسم رشیدی و رضا کیوان شکوه تعلیم دیده اند. ایشان دارنده ی نشان مهر اصالت یونسکو و همچنین نشان ملی از صنایع دستی هستند.
بهزاد سنمار
ایشان متولد سال 1367 اصفهان، از 15 سال پیش سازگری را با تعمیر سازها شروع کرد و در حال حاضر حدود 12 سال است که سازهای تار و شورانگیز می سازد. وی حرفه ی خود را به صورت تجربی و با راهنمایی های سعید محمدی ( شاگرد استاد قنبری مهر) آغاز نمود.
رضا چاشی
علاقه ی وافر به موسیقی سنتی مرا بر آن داشت تا در دوران دانشگاه از سال ۱۳۷۶ در حوزه هنری اصفهان مشق نواختن ساز سه تار را آغاز نمایم و که در همین حین علاقه مند به ساخت این ساز نیز گردیده ام. و این علاقه منجر به آن شد که در سال ۱۳۷۹ کار فراگیری ساخت سه تار را آغاز نمایم و با آشنائی با استاد مانی جفرودی این کار, شکل جدی و اصولی به خود گرفت و در امتداد امر آموزش نزد اساتید بزرگواری دیگری همچون کیومرث بزرگی و یداله گودرزی رسیده ام. پس از آن از راهنمایی های اساتید بزرگوار دیگری مانند ابراهیم قنبری مهر, رامین جزایری, محمد رسول جلیلوند و حمید سکوتی بهره های بسیاری برده ام که همیشه قدردان این عزیزان خواهم بود.
فرهاد لطف الهی
متولد 1363 شهرستان اردبیل. او تحصیلات عالیه را در مقطع کارشناسی عمران به پایان رساند. در سال 1387 با شروع نوازندگی ساز سه تار به عرصه موسیقی وارد و از سال 1392 شروع به ساخت سه تار نمود.در این راه از محضر هنرمندانی چون شهرام نوری (سازنده و نوازنده سه تار)، میلاد یسری ( نوازنده تار و سه تار)، مهدی خوشرویی (سازنده تنبور)، محمد جوان شایانی ( نوازنده تنبور)، بهره مند شد.
نادر مبتقا