هادی حصارکی

ایشان متولد 1356 و سازنده ی تار هستند. از سال 1377 حرفه سازگری را  با گیتار شروع کردند. در سال 1378 با استاد کیومرث بزرگی آشنا شدند و تا سال 90 با ایشان همکاری کردند. از سال 90 به صورت مستقل شروع به ساخت ساز تار نمودند.
محمد سقایی

محمد سقایی

محمد سقایی متولد 1355 از خانواده ای هنری، پدرش 65 سال نوازنده ی ساز تار بودند و این ساز همیشه در خانه وجود داشته تا اینکه از کودکی به آن علاقه مند شدند و حرفه ی سازگری را از دهه 70 آغاز نمودند. و بعد از درگذشت پدر، این مسیر را ادامه داده تا نام ایشان در یادها بماند.
ابوالفتح پاشاپوری

ابوالفتح پاشاپوری

ابوالفتح پاشاپوری متولد 1355 تبریز. ساختن ساز را نزد رامین جزایری آموخت و 22 سال است که در حرفه ی سازگری مشغول به کار است. وی دارای مدرک کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی است و با عنوان شاعر در چندین جشنواره های شعر حضور داشته و حائز رتبه شده است. کتاب های زمستانی که در پیش است، قتل عمد و گرداب از آثار اوست.

احمد آقا گلی

متولد 1348 ازسال 1371 صنعت مرتبط با چوب آشنا شد وبه قعالیت در زمینه ی معرق کاری پرداخت. درسال 1384 وارد حرفه ی سازگری شد،در این مدت ازمحضر فعالان این عرصه ازجمله شهرام نوری،یدلله گودرزی و شوشتری بهره برد. درسال 1386هنرکده ی ترنج را تاسیس کرد ودرآن مشغول تدریس معرق سازی شد.او همچنین درنمایشگاه های دو سالانه ی چوب اهواز،کرمانشاه ، اندیشه وشهریار شرکت کرد.

کامبیز شوقی

کامبیز شوقی متولد 1348، از سال 1370 حرفه ی سازگری را زیر نظر استاد بابک یاری آغاز نمود و در هنگام تحصیل با استاد اسدلله حجازی آشنا شدند که این آشنایی سبب شد ساز ساخته شده خود را نزد استاد یوسف پوریا ببرند. ایشان عضو کانون سازسازان خانه موسیقی هستند.
مرتضی مرآتی

مرتضی مرآتی

ایشان سازگر سازهای سه تار،تنبور،شورانگیز هستند. کار ساخت را از روستای پدری و سال 81 شروع کردند، برای یادگیری این حرفه از اساتید زیادی کمک گرفتند ولی بیشتر کار به به صورت تجربی و دقت در سازهای قدیمی آموختند،در حال حاضر و با شروع موج جدید سازگری و تفاوتهایی که از نظر تراش و جنس چوب و نجاری به وجود آمد روی چند الگوی خاص کار میکنند،در این راه چند ساز جدید هم متولد شد که در مراحل تکمیل و تایید اساتید هستند،لازم به ذکر است که در سال گذشته هم یکی از سه تار های ساخت ایشان نشان ملی کیفیت و خلاقیت میراث فرهنگی را دریافت نمود.

سینا قوامی

متولد 1349 در شهرستان قروه استان کردستان. در سال 1372 همزمان با آموختن نوازندگی تار و سه تار، ساختن آنها را نیز آغاز کرد.ابتدا نزد هنرمندانی چون عباس و امیر مفاخری مقدمات ساخت سه تار را فرا گرفت، اما ساختن تار را بیشتر از تجربه آموخت. در سال 1376 در محضر استاد هوشنگ ظریف راه یافت و علاوه بر آموزش نوازندگی، هدایت ها و راهنمایی های موثری در زمینه صوت و آکوستیک ساز به وی نمود.سینا اقوامی با بررسی الگو ها و روش ساز تراشی اساتید گذشته، همچنین بهره گیری از علوم ساز سازی نوین و تلفیق این دو، موفق به ساخت ساز هایی خوش تراش با صدایی دلنشین گردید. وی عضو خانه موسیقی ایران است.

مهران کوچک

 مهران کوچک متولد 1347 بروجرد. به علت علاقه ی شدیدی که به موسیقی داشت ادامه تحصیل نداده و به کار در حوزه ی موسیقی پرداخت و در سال 1368 فروشگاه و تعمیرگاه ادوات موسیقی را دایر نمود که این فروشگاه جزء اولین فروشگاه های استان بروجرد بود. وی پس از مدتی به ساخت سنتور مشغول شد و پس از آن ساخت تار و کمانچه را در پیش گرفت. با اضافه کردن دو رشته سیم در ناحیه بم ساز تار،این ساز را به ابداعی جدید (تار 8 سیم) رسانده و اساتیدی چون حسین علیزاده،علی قمصری،کیوان ساکت،بهروز همتی،محمد دلنوازی و… آن را تایید نمودند.

سیامک میرزاپور

متولد 1352؛ وی 25 سال سابقه فعالیت در رشته ی سازسازی دارد و از شاگردان استاد قنبری مهر و دارای تاییدیه از ایشان است. او سازنده ساز های تار،سه تار، تنبور، شورانگیز سه تار، شورانگیز تنبور، مراژ و بربط که هرکدام از ساز های فوق با سه نوع سرپنجه کلاسیک، سرپنجه قدیم قنبری (ویولنی)، سرپنجه جدید قنبری (طاووسی) عرضه می شود.

سلمان کشاورز

سلمان کشاورز متولد 1368 بروجرد. وی به واسطه ی آشنایی خانوادگی با استاد یدالله گودرزی، به حرفه ی سازگری علاقه مند شد. و آموزش این حرفه را زیر نظر استاد گودرزی فراگرفت. از سال 1390 به صورت حرفه ای ساز سه تار می سازد.