بابک یزدان شناس

متولد سال 1354 در شهر مشهد می باشد. وی هنر موسیقی را از سال 1373 با فراگیری ساز تار آغاز نمود و همزمان ساز سه تار هم کار می کرد. صدای زیبای ساز سه تار باعث شد او به تحقیق و پژوهش درمورد نحوه ی صدادهی این ساز و شیوه ی ساخت و پرداخت آن بپردازد. او هنر سازسازی را نزد استاد زنده یاد فرامرز شکرخواه فراگرفت و در سال 1380 طی فرصتی با استادان رامین جزایری و غلامرضا میرهاشمی آشنا شد و از راهنمایی های آنان بهره مند گردید. وی از سال 81 عضو وابسته درجه 1 خانه موسیقی ایران بوده و اکنون سازهایش با مهر بابک در کارگاهش سه تارستان ساخته می شود.

جلیل صالحی

متولد 1324 نزدیکی شهر یزد، در خانواده ای علاقه مند به حرفه ی سازگری متولد شد و 36 سال است که در این حرفه مشغول به کار است. وی این کار را به صورت تجربی آغاز نمود و کارهای ساخته شده خود را به استاد طلوعی نشان داده و تایید گرفت و به ادامه ی این کار پرداخت.

پوریا صالحی

پوریا صالحی متولد 1360 شهر یزد، در رشته ی گرافیک تحصیل کرد و از سال 1375 با دیدن کار های پدرش جلیل صالحی به این حرفه علاقه مند شد و 15 سال است به صورت حرفه ای تار و سه تار می سازد.

مرتضی حیدریان

مرتضی حیدریان متولد سال 1350درشهر کرمانشاه میباشد.او با علاقه ای که به ساز سه تار داشت از همان سنین نوجوانی به فراگیری ساز سه تار روی آورد.در سال 1374به محضر یکی از اساتید بزرگ موسیقی جناب آقای شهریار صیادی فرد (پسر خاله استاد شهرام ناظری)رسید و ساز سه تار را به صورت حرفه ای دنبال کرد. بعد از مهارت کسب کردن و تجربه زیاد در این راه دشوار با تجربیات جدیدی از استاد مانی جفرودی روبرو گردید که منجر به ساخت ساز شورانگیز شد.

مهدی نصیرآبادی

متولد 1356. از سال 1367 نوازندگی سه تار را زیر نظر اساتیدی چون جواد ایمانی، جلال ذوالفنون، بیژن پرواز و محمدرضا لطفی و ساز تار را با استادان هوشنگ ظریف و فریدون حافظی فراگرفتند. و همچنین به واسطه ی آشنایی با یوسف پوریا، به حرفه ی سازگری علاقه مند گردید و این حرفه را زیر نظر همین استاد آموختند. وی از سال 78 به تدریس نوازندگی تار و سه تار مشغول شد.

مسعود صبوری

مسعود صبوری در خانواده ای آشنا با پیشه ی درودگری رشد یافت. وی که از کودکی علاقه ی وافری به موسیقی داشت در سال های نوجوانی فراگیری تنبک را نزد استاد ماشاالله وحدتی آغاز نمود و در همان ایام به ساخت سنتور روی آورد. پس از اتمام دوره ی تنبک نوازی به فراگیری تار نزد استاد یاد شده پرداخت و همان زمان ساخت تار را نیز در دستور کار خویش قرار داد. در سال 1382 توسط استاد فریبرز عزیزی با یکی از تارهای ساخته ی استاد یوسف پوریا آشنا شد و با راهنمایی های ارزنده ی استاد عزیزی و الگوبرداری از این ساز تحولی بزرگ در شیوه ی سازندگیش ایجاد شد …

محمود صادق محمدی لنگرودی

متولد سال 1360 در شهر رشت، وی دوران تحصیل خود را در رشت سپری و سپس در رشته ی صنایع چوب فارق التحصیل شد. آشنایی وی با صنعت چوب و حرفه ی نجاری به واسطه ی شغل پدر به سال های آغازین نوجوانی باز می گردد. وی نخستین آزمون و خطاها را در سازسازی در سن 15 سالگی و در سال 1375 آغاز کرد و سپس به نوازندگی ساز سه تار روی آورد. از سال 1375 در شهر رشت سه تار سازی را با کمک گرفتن از کتاب سه تار سازی جواد چایچی به صورت خودجوش آغاز کرد. در سال 1376 با سلیم سکوتی آشنا شده و از راهنمایی های ایشان در زمینه ی ساز های مرجع همچون هاشمی و کمالیان بهره برد.
هادی لک

هادی لک

متولد 1361 دورود لرستان. او فعالیت موسیقی را در سن 16 سالگی با ساز تنبور به صورت خود آموز شروع کرد. بعد از سه سال به محضر خسرو پورناظری رسید و از ایشان مشق تنبور گرفت. در ادامه نزد علی اکبرمرادی شیوه ی تنبور نوازی وی را می آموزد. از سال 1383 این کار را به صورت جدی دنبال کرد و برای تکمیل آموخته ها و رفع نواقص در صدادهی ساز های خود، نزد محمدرضا لطفی و جلال ذوالفنون رفت و از راهنمایی های این دو استاد بهره مند شد.در سال 1388 به عضویت کانون سازندگان ساز خانه موسیقی درآمد.

امیر حسین زاده

امیر حسین زاده متولد سال 1363 سازنده ی ساز تاراست. وی 5 سال در این حرفه مشغول به کار است. ایشان زیر نظر اساتیدی چون استاد بیشه ای و استاد هاشمیان نیز تعلیم دیده اند.

هادی ویسی

هادی ویسی متولد 1366 ، کرمانشاه است. وی از سال های دهه 80 با دیدن کارهای پسرعمویش تیمور ویسی و همچنین علاقه به کار با چوب، حرفه سازگری را شروع کرد. ایشان از سال 1383 به صورت حرفه ای ساز می سازد. کارگاه وی که در آن تار، سه تار، تنبور ساخته می شود واقع در محله 22 بهمن شهر کرمانشاه است.