هادی نصراللهی

این هنرمند ساکن شهر رشت است و به مدت 28 سال به ساخت ساز و تدریس ویولن در کارگاه خصوصی خود مشغول است. وی در طی سال ها تجربه و فعالیت خود به نتایج چشم گیری در حوزه ی ساخت ویولن رسیده است که در این مسیر از محضر استاد قنبری مهر بهره برده است. همچنین او دوره های آموزشی را نزد هنرمندانی چون نصیحتی، ارسلان و اردشیر کامکار گذرانده است. نصراللهی هم اکنون در کارگاه خصوصی خود در استان گیلان و شهر رشت مشغول تدریس است

محمدحسن کاکاوند

ایشان سازنده سازکمانچه متولد سال1343 درمحله ی خرم آباد هستند. استاد سازهای زیادی ساخته است به طوری که یکی ازسازهای کمانچه ایشون درموزه ی مردم شناسی قلعه فلک الافلاک از سال  84 تاکنون نگهداری می شود. تاکنون صدها کمانچه دست سازوی به خارج ازکشورمنتقل شده است. یک موضوع جالب درمورد سازهای ایشون این است که همه برای پوست کمانچه ازپوست بز وگوسفنداستفاده می کنند که دوام آنچنانی درسرما وگرما ندارد اما استاد به ابتکارخودش ازپوست ماهی برای کمانچه استفاده می کند، چون ماهی درآب زندگی می کند ونسبت به سرما و گرما مقاوم است.ایشان تصویرهمه ی هنرمندان پیشکسوت استان لرستان را برروی کاسه ی کمانچه حکاکی می کند.او در سال 88 نمایشگاه رسمی باهمکاری اداره کل فرهنگ لرستان به مدت یک هفته برگزار نمود.استاد دارای نشان اصالت ازیونسکو می باشد.
محمدرضا حاج اکبری

محمدرضا حاج اکبری

ایشان متولد29 بهمن 1364 سازنده سازکمانچه در قزوین است. اولیسانس مهندسی نرم افزار است  وفعالیت نوازندگی خودرا از 10 سالگی با سازتنبک شروع کرده است .ادامه فعالیت نوازندگی درسن 15 سالگی با ساز سه تار وآغازفعالیت درحوزه ی سازسازی از17 سالگی باساخت ساز سه تار،کمانچه وتنبور. ازفعالیت های پژوهشی او می توان به چاپ دو مقاله دررابطه با آسیب شناسی سازسازی سنتی ایران ،ابداع کمانچه یک دوم برای نو نهالان 4 تا 7سال ،طرح پژوهشی اصلاح ساختارصفحه سه تار،ایجادچندطرح پژوهشی برای سازکودک درموسیقی ایران رانام برد.
حاتمی

مسلم حاتمی

استاد اسدالله ملک کمک بسیاری کرد تا با ساخت و رگلاژ ویولن آشنا شویم که همیشه مدیون زحمات و اخلاق نیکوی آن بزرگوار هستیم
استاد رضا پالیزدار که تمام فنون ساخت ساز را همراه با استفاده از ابزار آلات نوین و تکنیک های ناب این هنر را به ما آموخت.  در این سالها کوشیده ایم از تکنیکهای روز ساز سازی و همچنین استفاده از ابزارهای دقیق و کارآمد و بکارگیری ایده ها وفکرهای نو بهره ببریم یکی از کارهای مهم ما تاسیس بانک چوب گردو بود که با صرف هزینه بسیار بالا و همچنین گذاشتن رمان زیادی میسر شد در این بانک چوب از تمام نقاط ایران و برخی از کشورهای جهان گردو خریداری و نگهداری میشود . تمام این چوبها با دستگاه شیره کشی چوب صمغ زدایی و خشک شده اند لازم بذکر است که دستگاه شیره کشی چوب را در سال 88 از ایتالیا خریداری و راه اندازی کرده ایم که بدون این دستگاه و نکنولوژی نمی توانستیم به این مهم دست پیدا کنیم.
ابراهیم کاووسی

ابراهیم کاووسی

ابراهیم کاوسی سازنده ی ساز ویولن متولد 1353 از شهرستان بهشهر ، عضو خانه موسیقی ایران است . او ازسال 1375 فعالیت هنری خود را با ساخت ساز سه تا‌ر شروع کرد ودرادامه به خاطر علاقه ای که به ساز ویولن داشت ابتدا نوازندگی این ساز و در ادامه به ساخت ویولن پرداخت . وی به خاطر مهارتی که درکار نجاری ازکارگاه پدرش داشت خیلی زود درساخت ویولن پیشرفت کرد و همینطور او با تحقیق و ترجمه مقاله های معتبر و کتاب های تخصصی ساخت ویولون به کیفیت قابل رقابت با سازندگان اروپایی رسید. ابراهیم کاوسی همچنین با راهنمایی استاد ابراهیم قنبری مهر پدر سازسازی ایران ، روش کوک صفحات ویولن را با تست سختی صفحات آموزش دید. استاد کاوسی درکوک صفحات ویولن هم از روش ضربه کوک و هم الگوهای کلادنی استفاده میکند تا با کوک هارمونیک بین صفحات و هوای داخل جعبه صدای دلنشین و پر به دست آید…
امیر طاهری

امیر طاهری

ایشان به سال ۱۳۶۲ چشم به جهان گشود.در همان بهبوهه ی نوجوانی بود که  دل در گرو پنجه های هنرمند نوازندگان ویولن بزرگ ایران و جهان سپرد و در سن ۱۶ سالگی آموزش ویولن را نزد استاد تقی بهبودی آغاز نمود.ارتباط با سازندگان تراز اول جهانی و کسب اطلاعات تکمیلی از ایشان وی را با استاندار های جهانی ساخت ویولن آشنا نمود و این تنها آغاز راهی بود که وی تا به امروز پیموده است. امیر طاهری همواره به دنبال ناب ترین و به روز ترین اطلاعات در زمینه ی ساخت ویولن بوده که ماحصل این امر تحقیق، بررسی و ترجمه مقالات روز دنیا و به کاربستن و نتیجه گیری این اطلاعات در زمینه ساخت ساز بوده است.
طبیانی

کارگاه طبیانی

کارگاه ساخت ویولن دست ساز ( طبیانی ) پس از چند سال فعالیت هنری در کشور های اتریش و امریکا ، در دهه ۷۰ به ایران بازگشت و تا کنون در خدمت هنرمندان عزیز هست ، و در حدود این ۳۰ سال موفق به دریافت لوح تقدیر از استاد بزرگ موسیقی ایران جلیل شهناز شد و افتخار همکاری با نوازندگان بزرگی نظیر استاد همایون خرم استاد ابراهیم لطفی ، استاد ارسلان کامکار ، استاد بابک شهرکی ، استاد علی جعفری پویان ، استاد پدرام فریوسفی ، استاد امین غفاری ، استاد اشکان موسوی و اساتید بنام دیگری را دارد.

محمد فرشبافی

محمد فرشبافی سازنده ی ساز ویولون ، متولد 1368 است.او از سال 1379 فعالیت موسیقی ونوازندگی ویولون راشروع کرده و از سال 1390 هم تنهایی به صورت حرفه ای شروع به ساخت ویولون کرده است.

فرهاد زمانی

فرهاد زمانی متولد سال 1355 ، سازنده ی ساز کمانچه می باشد. او از سال 81 تا کنون ، به تنهایی و به صورت حرفه ای به ساخت ساز کمانچه مشغول هستند.

عماد کوثری

عماد کوثری متولد 1364، سازنده و نوازنده ی ساز کمانچه است. او ازسال 1382 تاکنون مشغول ساخت کمانچه می باشد.
محمد نورعلی زاده

محمد نورعلی زاده

محمد نورعلی زاده متولد 1375 شهر ایلام. از نوجوانی نوازنده ی کمانچه است و از سال 1395 به صورت حرفه ای کمانچه می سازد. وی هنر سازگری را نزد اساتیدی چون استاد ملکی و استاد عطایی آموخت. کارگاه وی در شهر ایلام می باشد و کمانچه های پشت باز و پشت بسته می سازد.

علی شیروانی

علی شیروانی سازنده ساز ویولون ، متولد سال 1345 است. ایشان از سال 91 تا الان تنهایی به صورت حرفه ای ،شروع به ساخت ویولون کرده و استادانی نظیر استاد قنبری مهر، مهر تایید به سازهای ایشان زده است.

رضا حاجی صفری

ایشان متولد 1365 ملایرهستند. وی سالهاست که نوازندگی می کند و به علات علاقه ای که به سازگری داشت، این حرفه را به صورت تجربی، با مطالعات و تحقیقات خود فرا گرفت. از سال 1394 به صورت جدی حرفه سازگری را آغاز کرد. رشته تحصیلی او مهندسی برق بوده و اکنون در کارگاه ویولن سازی واقع در ملایر مشغول به کار است.

بهارحسین زاده

بهارحسین زاده سازنده ی کمانچه ، متولد 1364 است. وی حدود 10 سال است که وارد حرفه ی سازگری شده است. ایشان عضو خانه موسیقی می باشد و سازهای ایشان مورد تایید استاد کامکار و منتظری است. استاد او درزمینه ی ساخت کمانچه استاد عطایی بوده است.