اصغر چوبساز
متولد تابستان 1340 است. او علاقه مند به موسیقی و ساز سنتور بود و در 1364، کارگاه سازسازی چوبساز را تاسیس کرد. از سال 1375 ساخت سه تار ترکه ای و کاسه یک تکه را نیز آغاز کرد.
امیرحسین چوبساز
ایشان این هنر را از محضر هنرمندانی چون عبدالرضا نراقی، جواد بطحایی و سپهر سرلک فرا گرفت و ساخت ساز را نزد پدرش اصغر چوبساز آغاز کرد.حفظ اصالت صدای سنتور و سه تار، و بهبود کیفیت صدادهی از اهداف مستمر این کارگاه سازسازی بوده است. در تمام ساختمان ساز، به صدادهی و انتقال فرکانس اعتنای ویژه ای می شود تا هیچ تغییری منجر به افت کیفیت صدا نشده و همچنان از اصالت آن حراست شود. قسمی از کار در کارگاه به تعمیر ساز های قدما باز می گردد؛ که این امر نیز منجر به بهره مندی بیش از پیش از تجربیات پیشینیان شده است.
داوود شیرازی
پژوهشکده سنتور با مدیریت داوود شیرازی با استفاده از تکنولوژیهای نرم افزاری و سخت افزاری نوین به تحقیق و پژوهش در جهت پیشبرد ساز سنتور میپردازد و تاکنون موفق به ثبت چندین اختراع در این زمینه گردیده و کیفیت و استاندارد بی سابقهای در ساخت سنتور ارائه داده است. این نهاد در سال 1395 موفق به دریافت سه نشان ملی مرغوبیت و برتری از سازمان صنایع دستی گردیده است. اساتید و نوازندههای طراز اول ایران از سنتورهای این پژوهشکده استفاده کرده و آنها را تائید کردهاند. این نهاد همه ساله در معتبرترین نمایشگاههای بینالمللی ایران و جهان از جمله نمایشگاه معتبر موسیقی فرانکفورت حضور موفق داشته است.
سید حمید موسوی
ایشان سازسازی را از ۱۵ سالگی با ساخت تار، نوازندگی سنتور را از هفت سالگی با آقای استاد بهمرام و ساخت سنتور را از سن ۲۳ سالگی با حمایت استاد بهمرام آغاز کردند. با سازهای ایشان تا کنون نوازندگان معروفی نوازندگی کرده اند .افراد مشهوری همچون علی بهرامی فر، بهمن بهمرام و مهیار طریحی از سازهای حمید موسوی استفاده می کنند. ایشان در ساخت سنتور فقط از چوب گردو استفاده می کنند. در ساخت سازها، حمید موسوی از سیم های بدرای آلمان و گوشی ویژه و در ساچمه ها و میله شیطانک از استیل بوهلر آلمان استفاده می کنند. در سازهای حرفه ای حمید موسوی، از گردوی قدیمی استفاده می شود و حداقل عمر چوب سه سال است…
بیوک حسینلو
بیوک حسین لو سازنده ی ساز سنتورمتولد 1338 است او ازسال 1365 تا کنون درکارگاه خود به ساختن سنتور پرداخته است . وی درساخت سازهایش ازکسی کمک نگرفته وهمه ایده وابداع خودش بوده است.
مهدی درویشی
مهدی درویشی از سال 1369 به ساخت ساز سنتور پرداخته است. وی به دلیل علاقه ی زیاد به نوازندگی این ساز از محضر اساتیدی چون استاد مسعود رضایی نژاد و استاد مجید کیانی استفاده کرده است . ایشان در ادامه با استاد پرویز مشکاتیان آشنا شدن و از نظرات ایشان هم برای بهبود صدای ساز سنتور بهره برده اند . وی به علت علاقه زیادی که به ساخت و صدای خوش این ساز داشت سعی کرده اند نوازندگی خود را هر روز بهتر کنند تابه بهتر شدن صدای این ساز در ساخت کمک کند . استاد درویشی همچنان در حال ساخت این ساز می باشد و 30 سال هست که به صورت حرفه ای دراین حرفه تلاش می کنند.
مجید جعفری
مجید جعفری سازنده ی ساز سنتور ، متولد سال 1357 است .ایشان از سال 1380 تا به حال به صورت حرفه ای مشغول به ساخت ساز سنتورهستند. البته قبل از اینکه ساخت ساز سنتور را شروع کنند زیرنظر استاد رشیدی به ساخت تار و سه تار پرداخته بودند. ساز ایشان با مهر پرنیان به بازار ارائه می گردد.
فاطمه علیزاده
فاطمه علی زاده سازنده ی ساز سنتور ،متولد بهمن 1369 است. ایشان از سال 1398 تا کنون شروع به ساخت ساز سنتور کرده اند و زیر نظر استادانی چون استادمحمودی ، استادموسوی،استاد اکبری و استاد میلادی تعلیم دیده اند.
علیرضا یگانه
علیرضا یگانه متولد 1370 نوازنده و سازنده ساز سنتور می باشد. ایشان به خاطر علاقه به ساز سنتور از سال 1382 شروع به نوازندگی کرده و حدود 3سال است که زیر نظر استادانی نظیر رامین صفایی و محسن حسینی شروع به ساخت سنتور کرده است.
علی خلیلی
علی خلیلی متولد 1359. سازنده ی سنتور می باشد که از 14 سالگی به ساخت و صدای این ساز علاقه مند گردید. او 10 سال نوازندگی کرده و حرفه سازگری را به صورت تجربی آموخت. 25 سال تجربه ی ساخت ساز سنتور دارد و اکنون 18 سال است که عضو وابسته خانه موسیقی ایران است. کارگاه وی در شهر کرج می باشد.
علی چیتگر
علی چیتگر سازنده و نوازنده ی ساز سنتور ، متولد 1370 است. او حدود ده سال است که در حرفه ی نوازندگی و سازندگی فعالیت میکند. ایشان تحت تعلیم استاد حمید کلاهدوز بوده اند.
حمید حقیقی
متولد 1365 در شمال ایران شهر رشت، ایشان حدود 16 سال است که نوازنده ی سنتور هستند و به دلیل دغدغه ای که جهت نداشتن ساز خوب با صدای خوب داشتند حرفه سازگری را در پیش گرفتند. این حرفه را از سال 1382 در تهران زیر نظر اساتید معمار زاده و راسخ، فرا گرفتند. مدرک درجه دو درودگری از سازمان فنی و حرفه دارند و اکنون 7 سال است که به صورت حرفه ای ساز می سازند.
عبدالرضا مدنی